Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Mills AS og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Youtube, Vimeo, Meta

Bli med til Mills i Fredrikstad!

Hva liker du best med å jobbe i Mills?

  • Jeg jobber på folielinja, hvor vi lager alle typer margarin .Det er mye å sette seg inn i, men jeg liker denne typen arbeid, hvor jeg stadig føler at jeg lærer noe og blir tryggere i jobben. Det er fascinerende å se alt som skal klaffe for at et produkt blir til. Fra dag 1 har jeg følt meg så hjemme her i Mills og føler at jeg kan være meg selv hundre prosent når jeg er på jobb. Det er også lagt opp til en del sosiale aktiviteter så man kan bli kjent også utenom jobben, og det synes jeg er ekstra fint.

    Kristin Galaas

    Operatør i Mills Fredrikstad

Fredrikstad