Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Mills AS og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Youtube, Vimeo, Meta
Mills AS sin karriereside

Innlegg

Vår kultur er sterkt preget av våre verdier; Nysgjerrighet, Engasjement, Målfokus og Lagspill. Hver og en av oss som jobber i Mills har et aktivt forhold til verdiene våre, og sammen oppsummerer de kjernen i vår bedriftskultur.

Tenker du på å søke jobb hos oss? Knut K. Heje er konsernsjef i Agra (som eier Mills) og har laget en liten jukseliste til deg som skal skrive jobbsøknad:

🌍 Vi tenker bærekraft i alt vi gjør. Maten vår skal være bra for deg, men også bra for kloden vår. Derfor er over 80 prosent av råvarene våre plantebaserte, emballasjen er under kontinuerlig forbedring og vi har halvert matsvinnet vårt. Det er vi stolt...

I Mills tenker vi at ledelse og medarbeiderskap kan læres. Vi tror at kompetanseutvikling og tett oppfølging av våre medarbeidere bygger mestringsfølelse og gir et godt resultat.

Har du lyst til å jobbe med noen av Norges mest kjente merkevarer? Er du med på Mills-laget, er du med på å bidra til at ungene får kaviar på matpakka, at de voksne kan kose seg med ei skive med rekesalat til kvelds, og at baksten blir vellykket med...