
Mills i Oslo
- Historien vår på Grünerløkka strekker seg helt tilbake til 1885, når margarinfabrikken Agra ble etablert. Her så suksessen Melange dagens lys i 1919. I 1951 kom produksjonen av Mills Majones i gang, og året etter ble Mills Kaviar lansert. Etter hvert kom mange andre Mills-produkter til og det var hektisk aktivitet i fabrikken i Sofienberggata.
- Etter hvert flyttet matproduksjonen til Fredrikstad, og etter ombygging og modernisering er det i dag hovedkontoret til Mills som holder til i vakre lokaler rett ved Sofienberggata.
- I Mills i Oslo jobber 120 mennesker blant annet innen salg, marketing, innkjøp, økonomi og IT.
-
Jeg har jobbet i Mills i over 20 år, så det sier vel mye om hvor bra det er å jobbe her! Jeg elsker varierte arbeidsdager, mange baller i luften, sterke merkevarer og gode kollegaer Til de som vurderer å søke jobb her sier jeg at Mills er en super arbeidsplass, der man er stolt av å jobbe.
Nina Kvammen
Trade marketingsjef i Oslo
-
Matindustrien er i stadig endring, og det er mange utfordringer å håndtere, fra å utvikle nye produkter til å sikre mattrygghet og kvalitet. Å jobbe i Mills kan derfor gi en følelse av utfordring og mestring.
Bajram Maksuti
IT-konsulent i Oslo
Hva vil du si til de som vurderer å søke jobb?
-
Mills er kjent for å være en ledende aktør innen matvarer. Å jobbe i et selskap som dette kan gi deg muligheten til å lære mye om bransjen, utvikling og innovasjon. Her kan du være med på å utvikle et produkt helt fra tegnebrettet til det står i butikkhyllene.
Malin Rosenlund
Prosjektleder i Oslo
-
Som ansatt i Mills vil du bli en del av en engasjert og meningsfull arbeidsplass, med rom for alle. Lytt til magefølelsen - stemmer dine verdier med våre, hadde jeg ikke vært i tvil.
Rico Rasmussen
Kjedesalgssjef i Oslo
Slik utvikler du deg i Mills
I Mills tenker vi at ledelse og medarbeiderskap kan læres. Vi tror at kompetanseutvikling og tett oppfølging av våre medarbeidere bygger mestringsfølelse og gir et godt resultat. Les mer her.