Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Mills i Oslo

 • Jeg har jobbet i Mills i over 20 år, så det sier vel mye om hvor bra det er å jobbe her! Jeg elsker varierte arbeidsdager, mange baller i luften, sterke merkevarer og gode kollegaer Til de som vurderer å søke jobb her sier jeg at Mills er en super arbeidsplass, der man er stolt av å jobbe.

  Nina Kvammen

  Trade marketingsjef i Oslo

 • Matindustrien er i stadig endring, og det er mange utfordringer å håndtere, fra å utvikle nye produkter til å sikre mattrygghet og kvalitet. Å jobbe i Mills kan derfor gi en følelse av utfordring og mestring.

  Bajram Maksuti

  IT-konsulent i Oslo

Hva vil du si til de som vurderer å søke jobb?

 • Mills er kjent for å være en ledende aktør innen matvarer. Å jobbe i et selskap som dette kan gi deg muligheten til å lære mye om bransjen, utvikling og innovasjon. Her kan du være med på å utvikle et produkt helt fra tegnebrettet til det står i butikkhyllene.

  Malin Rosenlund

  Prosjektleder i Oslo

 • Som ansatt i Mills vil du bli en del av en engasjert og meningsfull arbeidsplass, med rom for alle. Lytt til magefølelsen - stemmer dine verdier med våre, hadde jeg ikke vært i tvil.

  Rico Rasmussen

  Kjedesalgssjef i Oslo

Slik utvikler du deg i Mills

Oslo