Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Mills AS og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Youtube, Vimeo, Meta

Bli med til Mills i Oslo!

Hva vil du si til de som vurderer å søke jobb?

 • Å jobbe i et selskap som dette kan gi deg muligheten til å lære mye om bransjen, utvikling og innovasjon. Her kan du være med på å utvikle et produkt helt fra tegnebrettet til det står i butikkhyllene.

  Malin Rosenlund

  Prosjektleder i Oslo

 • Som ansatt i Mills vil du bli en del av en engasjert og meningsfull arbeidsplass, med rom for alle. Lytt til magefølelsen - stemmer dine verdier med våre, hadde jeg ikke vært i tvil.

  Rico Rasmussen

  Kjedesalgssjef i Oslo

 • Jeg har jobbet i Mills i over 20 år, så det sier vel mye om hvor bra det er å jobbe her! Jeg elsker varierte arbeidsdager, mange baller i luften, sterke merkevarer og gode kollegaer. Mills er en super arbeidsplass, og jeg er stolt av å jobbe her!

  Nina Kvammen

  Trade marketingsjef i Oslo

 • Matindustrien er i stadig endring, og det er mange utfordringer å håndtere, fra å utvikle nye produkter til å sikre mattrygghet og kvalitet. Å jobbe i Mills kan derfor gi en følelse av utfordring og mestring.

  Bajram Maksuti

  IT-konsulent i Oslo

Oslo