Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Mills AS sin karriereside

Innlegg

Vår kultur er sterkt preget av våre verdier; Nysgjerrighet, Engasjement, Målfokus og Lagspill. Hver og en av oss som jobber i Mills har et aktivt forhold til verdiene våre, og sammen oppsummerer de kjernen i vår bedriftskultur.

Tenker du på å søke jobb hos oss? Knut K. Heje er konsernsjef i Agra (som eier Mills) og har laget en liten jukseliste til deg som skal skrive jobbsøknad:

🌍 Vi tenker bærekraft i alt vi gjør. Maten vår skal være bra for deg, men også bra for kloden vår. Derfor er over 80 prosent av råvarene våre plantebaserte, emballasjen er under kontinuerlig forbedring og vi har halvert matsvinnet vårt. Det er vi stolt...

I Mills tenker vi at ledelse og medarbeiderskap kan læres. Vi tror at kompetanseutvikling og tett oppfølging av våre medarbeidere bygger mestringsfølelse og gir et godt resultat.

Har du lyst til å jobbe med noen av Norges mest kjente merkevarer? Er du med på Mills-laget, er du med på å bidra til at ungene får kaviar på matpakka, at de voksne kan kose seg med ei skive med rekesalat til kvelds, og at baksten blir vellykket med...